rpJar nám ponúka množstvo skvelých možností, ako obohatiť svoj jedálniček o sezónne jedlá, napríklad špargľa, medvedí cesnak. Ponúkam vám skvelý bielkovinový obed, ktorý vám bude určite chutiť:

Čo potrebujete:
4 veľké šampiňóny – portobello
125g májovej bryndze
1 bielok
1čl pesta z medvedieho cesnaku (ak nemáte, môžete dať 2 strúčiky cesnaku)
špargľa
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie

Vnútro šampiňónov vydlabte lyžičkou. V miske zmiešajte bryndzu s bielkom a medvedím cesnakom. Hlavičky šampiňónov naplňte zmesou. Plech vysteľte papierom na pečenie, poukladajte naň šampiňóny. takisto poukladajte na papier špargľu, pokvapkajte olivovým olejom, posypte soľou, korením a dajte grilovať na 180°C asi 15 minút. Môžete podávať.