Večer dostať hlad, to je také ľahké, ale vymyslieť si dobré jedlo, to je také ťažšie :-) Ale ak máte doma dosť ingrediencií, určite na dačo dobré prídete. A ak vám to manžel pochváli, že to chutí lepšie ako mäso, čo si dal k tomu ako prílohu, to tak dobre poteší na duši :-)
Čo potrebujete:
1 cuketa
2 väčšie paradajky
pár šampiňónov
olivový olej
soľ
bazalka
1 balíček camembert
Cuketu nakrájajte pozdĺžne na tenké plátky, ktoré opečte dozlata na olivovom oleji. Potom opečte na oleji aj na plátky nakrájané šampiňóny. Paradajky nakrájajte na tenké kolieska, rovnako ako camembert.
Do zapekacej misky dajte olivový olej, dobre rozotrite, rozložte polovicu opečenej cukety, osoľte, preložte šampiňónmi, potom plátkami paradajok, znovu prekryte cuketou, osoľte, poukladajte plátky camembertu, posypte nasekanou bazalkou a dajte zapiecť na 1/2 hodinku pri 200°C.
Nechajte chvíľku odstáť a môžete podávať.