DSCF2011Čo potrebujete:
kaša:
1/3 hrnčeka amarant
1 šálka vody
4-5 sliviek
agáve sirup
chai korenie
1PL ghee

Oriešková krusta:
1 hrnček divých ringlót
1 jablko
hrsť vlašských orechov
1PL med
1PL kokos
1PL kokosový olej

Amarant deň vopred namočte a potom ho uvarte spolu s ošúpanými slivkami domäkka. Pridajte 1čl chai korenia a agáve sirup podľa potreby, ako máte radi sladké.
Počas varenia si pripravte orieškovú krustu. Do panvice dajte 1PL medu aa 1PL kokosového oleja, prehrejte a pridajte nasekané oriešky, kokos a pokrájané odkôstkované ringlóty (ak nemáte, dajte iné mäkké ovocie) a opekajte. Ovocie sa pekne rozpustí na kašu a vytvorí pevnejšiu hmotu. Pred koncom pridajte na plátky nakrájané jabĺčko.

Kašu naservírujte do misky a povrch posypte krustou.