Čo potrebujete: lístkové cesto, 4 hrušky, celá škorica, 1 badián, 4 klinčeky, vanilka, zlatý klas, agáve sirup, citrónová šťava
Ako na to: Olúpte si hrušky, zbavte jadrovníkov a pokrájajte na menšie kocky, dajte do hrnca, kde pridáte koreniny, prilejete agáve sirup a citrónovú šťavu. Rozvarte domäkka, nakoniec v toške vody rozmiešajte 1PL zlatého klasu, prilejte do hrušiek a uvarte na hustú kašu. Nechajte vychladnúť a povyberajte všetky koreniny. Rozvaľkajte si lístkové cesto. Rozdeľte ho asi na 8 štvorcových častí. Do stredu každého dajte hruškovú hmotu, okraje šatôčky potrite vodou, protiľahlé strany k sebe priložte, potom ďalšie dve protiľahlé, rohy zlepte dokopy. Položte na pekáč a upečte do zlatista. Môžete podávať.