Prvý raz som robila raw koláčik a veľmi mi chutil, i keď bol dosť náročný na suroviny, našťastie vlašské orechy mám doma ešte od mamy z ich stromu, takže to nebolo moc obtiažne také množstvo použiť.
Čo potrebujete:
2 1/2 hrnčeka vlašských orechov
3/4 hrnčeka nepražené kakao
1/2 hrnčeka mletý kokos
1 lyžička čerstvého strúhaného zázvoru
štipka vanilky
štipka soli
1 hrnček odkôstkovaných datlí
2 lyžice kokosového oleja
Orechy najemno pomeľte. Pridajte kakao, kokos, zázvor, vanilku a soľ a zmiešajte. Datle rozmixujte s kokosovým olejom a pridajte k hmote. Dôkladne spracujte rukami alebo v mixéri. Potom hmotu dôkladne natlačte do malej koláčovej formy.
V miske zmiešajte 3PL agáve sirupu a 1/2 lyžičky čerstvého strúhaného zázvoru. Pridajte 1 hrnček najemno nasekaných vlašských orechov a 1/4 nasekaných kakaových bôbov a dobre premiešajte. Naneste na základné cesto a dôkladne rozložte. Vložte do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby brownies dôkladne vychladli. Nakrájajte na malé kocky a môžete podávať.