Poviem Vám úprimne, nepečený srnčí chrbát z BB keksov mám strašne rada, ale posledné roky je tento recept akýsi zakliaty, vždy sa mi krém sekol. Niečo v ingredienciách sa muselo zmeniť, pravdepodobne ten tuk, no a tak som sa rozhodla, že tento rok aby som predišla zbytočným nervom, že sa zase nepodaril, vyrobila som jeho raw verziu. Je takmer rovnaký ako ten pôvodný, krém by ste nerozoznali, akurát že miesto piškót som dala medzi krém banány.
Tu je celý recept:
3 zrelé avokáda
3PL kokosový olej
50g kakaový prášok
agáve sirup podľa chuti
1čl vanilkový prášok
2 banány
Suroviny na krém zmiešajte v mixéri na hladkú kašu. Tortu na srnčí chrbát vysteľte potravinárskou fóliou a dajte tam prvú vrstvu kakaového krému. Poukladajte 1 pás na kolieska nakrájaných banánov, zalejte vrstvou krému, naukladajte 2 pásy banánových koliesok, zalejte krémom a ešte raz zopakujte vrstvu. Posledná vrstva je krém. Dajte stuhnúť na aspoň 2 hodiny do chladničky a môžete krájať.