Tapioku som si zamilovala, priznávam! Škoda, že zásoby sa míňajú a budem si musieť znovu objednať nejaký balíček :-)
Čo potrebujete:
1/3 šálky tapioky
2 šálky rastl. mlieka
hrsť mäty
kokosové mlieko v plechovke
1ČL stévie
čerstvé jahody
Do rastlinného mlieka dajte hrsť mäty, priveďte do varu a nechajte aspoň 1 hodinu odpočívať. Môžete kľudne pripraviť aj večer a do rána nechať odpočívať. Ráno mätu vyberte, pridajte tapioku a dajte variť za neustáleho miešania asi 15 minút, kým sa nespraví hustá želé hmota, tapioka krásne napučí a zosklovatie, vo vnútri zostane biela bodka.
Pridajte stéviu a husté kokosové mlieko a ešte povarte. Na spodok pohára dajte jahody, zalejte vychladnutým pudingom. Znovu dajte vrstvu jahôd a dolejte zvyšok pudingu. Ozdobte a môžete servírovať.