Samozrejme keď som sa dala na raw stravu, tak vajíčka sú tam akože, finta receptu je v krásnej žltej farbe a chuti všetkých ingrediencií. Určite skúste a zachutí vám to tak ako mne.
Čo potrebujete:
1 1/2 šálky kešu (namočené vopred)
3/4 šálky vody
1 PL limetková šťava
3/4 čajová lyžička kurkuma
2 hlavičky cesnaku
3/4 čajová lyžička soli
zelerové stonky
špenátové listy
ľadový šalát
mungo klíčky
mletá paprika na ozdobenie
Kešu zlejte z vody, vložte aj s ostatnými surovinami (okrem šalátov a klíčkov) a dobre vymixujte dohladka. Na tanier si naservírujte rôzne druhy šalátu, prelejte majonézou, dozdobte zelerovými stonkami nakrájanými na drobno, mungo klíčkami a posypte jemne mletou paprikou. Dobrú chuť.