Potrebujete nejakú ľahkú večeru a dochádza vám inšpirácia? Spravte si túto pochúťku v alobale a uvidíte, ako si pochutnáte.
Čo potrebujete: 2 menšie cvikly, 6ks menšie zemiaky, 4 strúčiky cesnaku, MČK, soľ, olivový olej, alobal
Ako na to: Zemiaky dobre umyte pod vodou a nakrájajte na štvrťky. Cviklu ošúpte a nakrájajte na približne rovnaké kúsky ako zemiaky. Do zapekacej misy si vložte dostatočne veľký kus alobalu, vytvarujte ho do tvaru mištičky, do ktorej vložte cviklu, zemiaky, pridajte na plátky nakrájaný cesnak, osoľte, okoreňte a polejte olejom. Alobal dobre uzavrite a vložte do dobre vyhriatej rúry piecť. Pri 220°C pečte asi 70 minút. Môžete podávať.